Kiikoisten Nuorisoseura r.y.

Kiikoisten Seurantalo

Kiikoisten Seurantalo sijaitsee upeassa miljöössä Kiikoisten kotiseutuyhdistyksen, Myllymäen torpan ja Kiikoisten kesäteatterin vieressä -yhteensä meillä on todella hyvä kokonaisuus kunnan infopisteen vielä lisätessä alueen käytettävyyttä. Alue sijaitsee Kiikoisten Tervahaudan kylässä kätevien kulkuyhteyksien päässä Pori-Tamperetien varrella. Talon rakensi Kiikoisten Nuorisoseura vuonna 1911, vanha osa on hirsirunkoinen.

Seurantaloa on korjattu paljon vuosien varrella ja se on erittäin hyvässä kunnossa.

Korjauksien yhteydessä on mm. uusittu patteriventtiilit ja kiertovesipumppu, hankittu Ouman-lämmönsäästöjärjestelmä, asennettu uudet ulko-ovet, lisätty välikaton lämmöneristystä sekä uusittu alakerran patterien putkitus. 3 ilmalämpöpumppua takaa tasaisen lämmön korkeassakin tilassa.

Keittiökaapit uusittiin ja ostettiin talolle Kiikoisten Maatalousnaisten aikoinaan hankkima pitoastiasto. Keittiössä on astiat noin 100 hengen juhliin, varastosta löytyy lisää. Pikareita on muutama sata ja jälkiruokakippoja jonkin verran.

Keittiöstä löytyy myös pakastin ja kaksi korkeaa jääkaappia, iso laitoshella / uuni sekä pienempi sähköhella uuneineen, Metoksen astianpesukone ja normaalien kahvin- ja vedenkeittimien lisäksi 100 kupin kahvinkeitin.

Seurantalon pihaa on korjattu muutaman viime kesän aikana. Huonokuntoisia puita on kaadettu. Vesien kulkua on ohjattu, tehty salaojia, poistettu routakiviä ja sorastettu. Lipputangon ympäristöön on tehty istutuksia sekä laatoitus. Pääoven edusta on myös laatoitettu. Piharemontti jatkuu edelleen!

Kesällä 2015 talon ulkomaalaus uusittiin ja lattiat korjattiin, hiottiin ja lakattiin.

Vuodenvaihteessa 2018-19 tehtiin ravintolapäässä pientä pintaremonttia! Pinnat siistittiin ja maalattiin ja valaistusta uusittiin, kalusteita siistittiin ja hankittiin mm. uudet verhot ravintolatilaan. Myös ”välitilan” seinät maalattiin. Talon sisätilojen ilme koheni remontista huomattavasti!

Kevään ja kesän 2019 aikana vanha Kuttupupi purettiin ja urheilukentän vanhan huoltorakennuksen huussit ja keskivarasto purettiin ja niiden tilalle rakennettiin uusi Kuttupupi. Rakennuksen taakse tehtiin katettu terassi. Aitoja uusittiin ja tietysti sähköt ja valaistus. Terassille hankittiin tynnyreitä pystypöydiksi.

Elokuussa ostettiin ravintolahuoneeseen uusia tuoleja -jotta kaikki vanhat tuolit saadaan saliin käyttöön. Samalla hankittiin 3 lasten syöttötuolia ja 2 korkeaa jakkaraa sekä kesälavalle 10 uutta vanhaa pöytää -tukevine valurautajalkoineen.